Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Hjälptränare

Vi behöver kontinuerligt nya hjälptränare till våra barn- och truppgrupper runt om och i Uppsala. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst.

Våra hjälptränare är otroligt viktiga i vår verksamhet och vi blir väldigt glada om du är intresserad av att hjälpa oss!

 

Som hjälptränare i GCF Uppsala hjälper du huvudtränaren med lektionerna. Detta innefattar framplockning, undanplockning, hålla ordning i gruppen, hjälpa till vid stationer osv. Du hjälper också huvudtränaren vid speciella situationer som t.ex. när ett barn är ledset, inte vågar komma in på lektionen eller bråkar. Vid redskapsbanor är hjälptränare och huvudtränare aktiva och är framme vid barnen hela tiden.

 

Av GCF Uppsala får du utbildning, arvodering samt hjälp och stöd. Arbetet är väldigt varierande och ger mycket utvecklande möjligheter, både inom gymnastiken men också i sina sociala förmågor och är en bra merit i ett CV.

 

Är du intresserad av att jobba hos oss eller om du har frågor, får du gärna höra av dig till kansliet: info@gcfuppsala.se eller 018-225025.

 

Hoppas vi får höra från dig snart!

 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners