Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Vanliga frågor och svar!

 

Var hittar jag era olika grupper?

Alla våra grupper som du kan anmäla till, hittar du om du klickar på fliken "ANMÄLAN" och klickar dig vidare till nästa sida. Här finns alla grupper som vi erbjuder i nuläget och de ser oftast likadana ut inför nästkommande termin.

 

Hur anmäler jag till er?

Du klickar på fliken "ANMÄLAN" i toppmenyn och loggar in med den mailladress du har (och använde när du anmälde sist om du är tidigare medlem). Då får du en engångskod till den mejlen som du använder för att logga in. Då får du upp de deltagare du tidigare någon gång anmält eller en ruta där du fyller i nya medlemmens personnummer för att fortsätta anmälan. Välj deltagare och gå vidare till att välja grupp på nästa sida.

 

Får man prova innan man anmäler?

För att få prova på vår gymnastik måste man anmäla och betala för att licenser och försäkringar ska gälla. Efter anmälan har du enligt avtalstexten rätt till två veckors prova på, om du inte vill gå kvar efter dessa gånger meddelar du det då direkt till kansliet på info@gcfuppsala.se och då återbetalar vi avgiften minus 100 kr administrativ avgift.

 

Kan man ställa sig på kö om gruppen är full?

Ifall gruppen är full kan du prenumerera på denna. Detta gör du genom att klicka på knappen "bevaka" som kommer upp när du är inloggad och är vid den fullbokade gruppen. Då får du ett mail om en plats dyker upp och det är då först till kvarn då alla som prenumererar på gruppen får mailet angående platsen.

 

Kan man stå på kö inför kommande termin?

Vi har inga kösystem inför kommande terminer, däremot har vi förtur enligt följande; 

De första två dagarna av anmälningsveckan har varje deltagare förtur till exakt den gruppen de gått i under föregående termin, oavsett ålder på denna.

Dag tre på anmälningsveckan har alla deltagare som varit medlemmar föregående termin förtur till alla grupper med platser kvar.

Vecka två på anmälningarna har nya medlemmar möjlighet att boka samtliga grupper med platser kvar. Detta gäller även syskon till tidigare medlemmar men som själva inte varit medlemmar.

 

Var hör jag av mig om jag har frågor eller synpunkter på min grupp?

I första hand ber vi er vända er till tränaren för er grupp med frågor och funderingar som gäller den specifika gruppen. Får ni inte möjlighet att lyfta det här ber vi er återkoppla till kansliet på info@gcfuppsala.se så vi kan hjälpa till. Har ni feedback på vår verksamhet i stort tar kansliet tacksamt emot detta!

 

När får man bli hjälptränare och huvudtränare hos er? 

Från 13 år får man bli hjälptränare hos oss och från 16 år kan du bli huvudtränare! Se gärna fliken "Vill du bli tränare?" i toppmenyn. Välkommen till oss!

 

Vad kostar er gymnastik?

Våra barn och truppgrupper kostar 900 kr för 1 lektion per vecka som är 45 minuter till 1 h lång. Till detta tillkommer en medlemsavgift som betalas varje år på 100 kr samt eventuellt en licens som kostar 150/180 kr som vissa grupper har för att få göra svårare övningar på olika redskap. När du tränar mer eller längre så betalar du mer i terminsavgift enligt följande;

1 lektion/vecka

900 kr

1.25  tim

1000 kr

1.5 tim

1100 kr

1.75 tim

1200 kr

2 tim

1250 kr

3 tim             

1400 kr

4 tim                                    

1500 kr

5 tim             

1600 kr

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners