Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Rytmisk Gymnastik

Om du gillar att röra dig till musik är Rytmisk Gymnastik (RG) en sport för dig. I RG tränar du till musik med de olika handredskapen boll, rep, band, tunnband samt käglor. Det går att tävla både individuellt, duo/trio eller i en trupp bestående av fem gymnaster.

 

Våra grupper

 

RG Gymnastikskola

I RG gymnastikskolan tränar vi på grunderna i rytmisk gymnastik. Vi övar kroppskontroll, akrobatik, rör oss till musik och testar de olika handredskapen - rep, tunnband, boll, käglor och band. Gruppen riktar sig till dig som inte har tränat rytmisk gymnastik tidigare och är öppen för anmälan från 6 år.

RG gymnastikskolan fortsättning

I RG gymnastikskolan fortsättning går gymnasterna från 9 år som har gått minst en termin i RG gymnastikskola. Fortsättningsgruppen tränar två dagar i veckan och medverkar på regionala uppvisningar och tävlingar. I gruppen övar vi vidare på de grunder som vi lärt oss i lilla gymnastikskolan och testar på nya övningar med handredskapen.

RG tävling yngre

RG tävling yngre är en tävlingsgrupp inom rytmisk gymnastik som både har gymnaster från 8 år som tränar förberedande, samt lite äldre gymnaster som redan tävlar på regionsnivå. Gruppen tränar tre dagar i veckan med målsättningen att utvecklas inom disciplinen. För att börja i gruppen krävs förkunskaper. 

RG tävling äldre

RG tävling äldre är vår äldsta tävlingsgrupp inom RGn och där tränar gymnaster från 13 år som vill satsa på sin idrott. Många av gymnasterna i den äldre gruppen är med i landslaget och många tränar på sin idrott via gymnasiestudier (NiU).

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/07 11:25 
Hem, 01/07 08:00 
Hem, 01/05 10:54 
Hem, 22/04 10:43 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners