Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Nybörjar- och Fortsättningstrupper i skolor

Information om våra öppna trupper

GCF Uppsala har cirka 50 öppna trupper på ett tjugotal skolor runt om i hela Uppsala samt i Knivsta, Storvreta, Jälla, Ramsta och Funbo.

 

Vår träning anpassas till gruppens sammansättning och individuella behov. Vi tränar grunder och styrka för att lära oss svårare övningar. Målsättningen är att det ska vara roligt och utvecklande träning för alla deltagare.

 

Anmälan

Från hösten det år barnet fyller sju år är ni välkomna att anmäla till våra truppgrupper från 7 år. Här tränar vi från 1-5 timmar i veckan och vi har grupper alla veckodagar. Från det att gymnasten fyller 7 år finns det truppgymnastik-grupper som tränar lite mer i veckan. Detta är både nybörjargrupper men det finns även Fortsättningsgrupper där gymnasterna tränar och tävlar på lite mer avancerad nivå. För att få anmäla till en Fortsättningsgrupp krävs att man har förkunskapskrav som finns specificerade här. 

Våra terminer är minst 12 gånger, vi tränar inte på skolloven och röda dagar.

 

Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till?

I våra 3-6 års grupper anmäler man till samma grupp höst och vår om inte annat har rekommenderats av tränaren eller om barnet behöver en större utmaning.

När man fyller 7 år rekommenderas man att anmäla till en 7 års grupp den terminen man fyller 7 eller när mognad för att ta nästa steg i gymnastiken nås. Är man osäker, kontakta er senaste tränare via mejl innan anmälan.

Obs! Om barnet inte uppfyller rätt ålder för gruppen vid anmälan kommer det upp en varning, denna kan bortses från så länge barnet fyller rätt ålder under terminen.

Till våra fortsättningsgrupper har vi rekommenderade kunskaper

 

Syskonrabatt

Efter andra anmälda syskonet i en familj blir rabatten halva billigaste terminsavgiften per barn som anmäls efter detta. (Tredje barnet). Dessa barn anmäls som vanligt och ni kontaktar sedan kansliet för att erhålla rabatten som återbetalas efter uppgifter om kontonummer, bank och kontoinnehavarens namn har mejlats till kansliet.

 

Vår gymnastik

På träningarna kan gymnasterna vara klädda i t-shirt och shorts, linne och trikåer eller gymnastikdräkt, det som känns bra. Det ska helst inte vara för stora kläder som kan fastna i saker eller som barnen kan snubbla på. Vår rekommendation är att vara barfota men det går även bra att ha mjuka skor på fötterna, med lite fästa under så man inte halkar. Håret ska alltid vara uppsatt och alla smycken lämnas hemma.

 

Frånvaro

Frånvaro rapporteras till respektive tränare för gruppen via mejl.

 

Medföljande föräldrar/vårdnadshavare

På våra gymnastikträningar är en förälder välkomna att sitta med i hallen vid första och andra tillfället om så behövs. Sedan är ni välkomna att sitta utanför i omklädningsrummet så att barnen lättare kan koncentrera sig på gymnastikträningen. Vid sista tillfället bjuds föräldrarna in för att se på terminsavslutningen.

 

 

Välkommen till GCF Uppsala!

 

 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners