Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Föreningskollektionen

GCF Uppsala har sin föreningskollektion hos Vera Sport och här nedan hittar du information om hur du köper kläder från den.

Klicka på länken här för att beställa direkt. 

 

GCF Uppsala och Vera Sport samarbetar kring gymnastikprodukter, och alla medlemmar har rabatt på Vera Sports alla produkter. Priserna på föreningens profilprodukter är rabatterade oavsett om du loggar in eller inte. För att få rabatt även på våra ordinarie lagervaror ska konto skapas, kopplas till föreningen och därefter görs beställningar. Du kan då även se din orderhistorik.

Profilprodukter (dvs. specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för GCF Uppsala och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.

Beställningsdatum / Leveransdatum
När vi får hem din order, beställer vi hem de produkter som ska tryckas, och trycker dem ”on demand”. Det innebär att leveranstiden blir cirka 3-4 veckor oavsett när du lägger din beställning. I de fall din beställda vara är restnoterad hos leverantören, kontaktar vi dig om aktuell leveranstid. Beställer du namntryck på någon produkt, blir leveranstiden något längre. Vi reserverar oss för något längre leveranstid vid längre helger, samt sommar- och juluppehåll.

 

Vattenflaska med GCF Uppsalas tryck kommer inom kort att finnas i webshopen och kan då beställas via webshopen, och hämtas därefter ut på GCF Uppsalas kansli. Kontakta info@gcfuppsala.se för att komma överens om lämplig tid att hämta vattenflaskan.

Lagervaror är varor som vi normalt lagerhåller och vi levererar dessa omgående såvida de inte är slut i vårt lager. Är varan slut i lager kontaktar vi dig med leveransinformation.


Problem vid beställning
Kan du inte beställa varor i föreningens webshop, kontakta Vera Sport via mail (info@verasport.se) så hjälper vi dig att komma igång. Är det några produkter du saknar i webshopen, kontakta GCF Uppsala:

Hemsidawww.gcfuppsala.se
Adress: Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala
Telefon: 018-22 50 25 
E-postinfo@gcfuppsala.se 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners