Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till Gymnastik och Cheerleadingföreningen Uppsala
Gymnastik och cheerleadingföreningen Uppsala är Sveriges största gymnastikförening med drygt 4400 aktiva medlemmar! Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik, cheerleading och truppgymnastik. Välkommen till oss!
UEM-guld till Extenders!
2024-07-01 11:25

GCF Uppsala har bärgat hem ytterligare ett historiskt guld! 
USC Extenders tog under helgen hem det första EM-guldet sedan 90-talet till Sverige. 

Laget genomförde ett näst intill felfritt program som gav ett givet guld och en fin avslutning på en fantastisk säsong för vår cheersektion. 
Stort grattis aktiva och tränare! 

GLAD SOMMAR!
2024-07-01 08:00

Glad sommar alla våra fantastiska medlemmar!
Kansliet är sommarstängt från måndagen den 8/7 till söndagen den 4/8 och under denna tid kollas mejlen av sporadiskt. Därefter är vi tillbaka på plats!

 

Fantastiskt SM i RG för GCF Uppsala!
2024-05-03 08:22

SM i Rytmisk gymnastik blev succé för våra gymnaster från GCF Uppsala! 🇸🇪
Elina Sheremey blev ny svensk mästarinna i mångkampen efter fyra stabila och starka program.
Hela prispallen bestod i mångkampen utav Uppsala då silvret gick till Anastasiia Nechitaylo medan bronset gick till Linnea Magdeburg. Tätt därefter kom Josefine Engstrand på en 4e plats som även hon gjorde en mycket bra prestation.
Alice Lazarevic och Viktoriia Pelikhataya gjorde även de mycket fina resultat då de båda tog sig till mångkampsfinal bland de 12 bästa och i söndagens grenfinaler kunde vi se alla våra sex tävlande seniorer. I mångkampen slutade Viktoriia på plats 7 och Alice som 8a.
Vår fantastiska duo Hanna Stenhammar och Alice Lazarevic tog på lördagen ett SM silver och i söndagens grenfinaler tog de sedan ett mycket efterlängtat SM guld! 
Våra individuella seniorer tog på söndagens grenfinaler hand om samtliga 4 guld och 4 silver genom Elina, Anastasiia, Josefine samt ett brons till Linnea.
Stort grattis till alla gymnaster och tränare och tack alla som hjälpte till med detta fantastiska arrangemang på hemmaplan💙🌟

Anmälan HT-24
2024-05-01 10:54

Anmälan till våra barn- och ungdomsgrupper, Truppgrupper samt Träningslag i Cheerleading och RG inför höstterminen 2024 öppnar enligt nedan;

 

Måndag den 12/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till den grupp man tränat i under VT-24 för de som varit medlemmar under våren. 

Måndag den 19/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till alla grupper för de som varit medlemmar under våren. 

Onsdag den 21/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till alla grupper för nya medlemmar.

 

Om du är ny medlem är det bra om du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt instruktionen på anmälningssidan. Klicka här för att komma direkt till den.

 

Vi ser fram emot en ny termin tillsammans!

JNM-brons till GCF Uppsalas Herrtrupp!
2024-04-24 10:53

 Stort grattis till vår herrtrupp som i helgen kammade hem ett brons på JNM i Lund! 

Bra genomfört både tränare och gymnaster! 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 16/11 16:53 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners