Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till Gymnastik och cheerleadingföreningen Uppsala
Gymnastik och cheerleadingföreningen Uppsala är en av Sveriges största gymnastikföreningar med strax över 4000 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik, cheerleading och truppgymnastik. Välkommen till oss!
Kommunfullmäktige uppmärksammar avbokningarna i Fyrishovs idrottshallar
2024-02-08 09:29

GCF Uppsalas styrelse och verksamhetschef har i många år påtalat problemet i skrift, samt i möten själva och tillsammans med andra föreningar med tjänstemän/politiker, med skrivelser till politiker samt via UNT i december 2023 och nu har frågan även lyfts i kommunfullmäktige av Ehsan Nasari (C).

 

Grunden till att vi är uppsagda i Fyrishovs multihallar är att det finns ett uppdragsavtal som medför att hallarna i Fyrishov kan avboka sina ordinarie hyresgäster för andra arrangemang. Uppdragsavtalet styrs inte av några bokningsavdelningar utan avtalet bestäms av ledande politiker som alla måste förhålla sig till.

 

Under VT-23 uppvaktade GCF Uppsala tillsammans med andra föreningar och RF/SISU Uppland ledande politiker i ett brev att det inte går att träna elitidrott i Uppsala om det inte ges möjlighet att träna i ändamålsenliga hallar. Ska Uppsala betraktas som en attraktiv idrottsstad måste de enda ändamålsenliga hallarna som finns i Uppsala var öronmärkta för idrott. Det resulterade i en utredning som vi hoppas ska ge resultat till verksamhetsåret 24/25. Men det är långt ifrån klart och till sist handlar det om hur politikerna prioriterar de ekonomiska resurserna.

 

För att lyssna på hela interpellationen, följ denna länk och välj nr 18 i kapitellistan: 

Välkomna till GCF Uppsalas årsmöte den 11 april!
2024-01-09 11:00

Den 11 april kl. 19.00 inbjuder GCF Uppsala dig till årsmöte på Fyrishov.

Inbjudan här

Välkommen!

Information inför terminsstart VT-24
2024-01-09 10:00

Vårterminens start

Vårterminen startar vecka 3 för alla våra barn och ungdomsgrupper i gymnastik och cheerleading.

Ett välkomstmejl från era tränare kommer under vecka 2, senast söndagen den 14/1.

 

Klädsel på lektionen

På vår barn och ungdomsgymnastik samt cheerleading kan barnen vara klädda i vanliga gymnastikkläder som t-shirt, linne, gymnastikdräkt, shorts eller tights eller annat som inte är för stort och riskerar att fastna i något. På gymnastiken är vi barfota och på cheerleadingen har vi lätta gymnastikskor.

 

Ärtpåse och boll till våra 3-4 års grupper

Ärtpåsar till våra 3-4 års grupper finns att köpa på kansliet på Fyrishov, vi sitter en trappa ner precis innan Friskis och Svettis och vi har kontorstid måndag till torsdag kl. 9.00-16.00 och lunchstängt 12.00-13.00. 

Boll kan du köpa i leksaksaffär eller t.ex. Ica Maxi. Vi rekommenderar en "sommarboll" som är en lättare plastboll i ungefär handbollsstorlek. Ta det ni har hemma och fråga er tränare efter välkomstmejlet om ni är osäkra.

 

STORT TACK FÖR IGÅR!
2023-11-27 17:00
Ladda album (+10 bilder) >>
GCF Uppsala vill rikta ett stort tack till alla tränare, gymnaster, funktionärer och publik för den fantastiska dag vi fick igår tillsammans på Uppsala Trupp Cup! Gympaglädje i sin renaste form!
Uppsala Trupp Cup
2023-11-23 11:21

Nu på söndag den 26/11 är det äntligen dags för vår barn- och ungdomstävling Uppsala Trupp Cup som går av stapeln i A-hallen Fyrishov!

 

Under dagen visar cirka 1500 barn och ungdomar upp sina program för domare som ger feedback och alla deltagare får en deltagarmedalj. Klasserna från 10 år bedöms och har placeringar på sin prisutdelning.

 

Tiderna som gäller för dagen är

 

Pool 1 (Klass 9)

Förträning kl. 8.00

Tävlingsstart kl. 9.20

Tävlingsslut cirka kl. 10.35 och prisutdelning direkt efter avslutad tävling

 

 

 

Pool 2 (Klass 9 och 8)

Förträning kl. 11.30

Tävlingsstart kl. 13.20

Tävlingsslut cirka kl. 15.00 och prisutdelning direkt efter avslutad tävling

 

Pool 3 (Klass 8 och 7)

Förträning kl. 15.45

Tävlingsstart kl. 17.45

Tävlingsslut cirka kl. 19.25 och prisutdelning direkt efter avslutad tävling

 

Inträde kostar 50 kr och barn under 12 år går in gratis. Swisha gärna inträdet i förväg och visa upp i entrén; Swish nr: 123 172 134-9 Märk betalningen med UTC.

 

Varje grupp har fått information om samlingsplats samt övrig info och exakta tider av sin tränare så det är denna ni frågar i första hand om frågor angående tävlingen. Observera att både hämtning och lämning av aktiva gymnaster sker vid samlingsplatsen så inga föräldrar får vara i varken A-hall eller B-hall under dagens tävling.

 

Varmt välkomna till UTC på söndag!

 

Förträningsschema för dagen

Tävlingsschema för dagen

Pool 1 Klass 9

Pool 2 Klass 9

Pool 2 Klass 8

Pool 3 Klass 8 och 7

 

Samlingsplatser per lag

Samlingsplatser karta Brosidan

Samlingsplatser karta Framsidan

 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 16/11 16:53 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners